Podcast

Avsnitt 14: Det är så jävla slut

Klicka HÄR för att lyssna på senaste avsnittet. 

I veckans avsnitt pratar vi om breakups. Emelie läser upp en fin text (blev helt hypnotiserad typ?) och vi berättar om att göra slut respektive att bli dumpad. Råd vi velat ge oss själva, tankar kring hur man klarar sig genom ett uppbrott och allmänna funderingar över olycklig kärlek. Tror ni kommer gilla det här avsnittet. Det är väldigt öppet, ärligt och fint. Skriv gärna en kommentar och berätta vad ni tycker!

UPDATE: Nu funkar avsnittet! Var lite krångel med filen. 

2 svar till “Avsnitt 14: Det är så jävla slut

  1. Jennifer skriver:

    Vet inte om det blivit något fel med dagens avsnitt, men kan inte spela upp det på varken iTunes eller Podtail, och på Acast ligger det inte ens tillgängligt.

  2. Isidro skriver:

    Tänkte detsamma när jag läste det du nu svarat på. Jonna kan absolut inte vara på mer rätt plats än där hon är. Själv flyttade jag från en större stad dit jag bor idag. Här kan jag andas, natur in på knutarna, människors mentalitet är helt annorlunda här. Har en sjö i närheten, som jag ofta går till. Till slut fann jag min plats på jorden! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.