Podcast

Avsnitt 5: ”Ni vet när man suger av någon…”

I veckans avsnitt pratar vi lite fritt om allt möjligt! Diskuterar lite vad vi menar när vi säger att man ska ta vara på att vara ung, om man borde vara singel eller ligga runt och så vidare. Dessutom listar vi varandras bästa och sämsta egenskaper och Em blir rejält nervös haha. In och lyssna HÄR.

Förresten gänget, om ni har några frågor är det bara att maila oss! Vi nås på [email protected]
Vi hörs snart, puss!

Ett svar till “Avsnitt 5: ”Ni vet när man suger av någon…”

  1. Anonym skriver:

    Älskade gårdagens avsnitt, superfint verkligen. Angående personligheter – hade varit kul om ni båda gjorde Myers Briggs personlighetstest (https://www.16personalities.com/sv/gratis-personlighetstest) och tog upp era resultat i podden, tycker att det är otroligt intressant haha. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.