Okategoriserade

live-podd och uppdatering

mobilbilder från när vi åkte upp i liften och fick höra Jonatan Johansson live. Det var helt magiskt. Utsikten från liften… Förmodligen något av det vackraste jag sett i hela mitt liv. Jackan hittar ni hos Elly Pistol, uppge OLIVIA så får ni 15% rabatt.

Hej på er!

Förlåt för dålig uppdatering, men det får bli så nu när vi är här i Åre. Sitter just nu på hotellrummet på Holiday Club, Alva ligger och chillar i sängen och vi är mätta och belåtna efter en trevlig frukost imorse.

Vill säga TACK till er som kom förbi när vi live-poddade, synd att ni inte stannade längre! Såg några av er genom glasrutan, men var för nervös för att vinka. Hade druckit hundra koppar kaffe och satt och darrade på stolen, haha. Inte blev det bättre av att de körde soundcheck uppe på scenen precis utanför. Nåväl. Det gick i alla fall bra, och avsnittet kommer ut på tisdag i vanlig ordning. Trodde det skulle komma ut tidigare men så blev det alltså inte!

Vi pratade om sex, ångest, och tog upp det uppmärksammade inlägget jag skrev för några veckor sedan. Jag tycker det gick jättebra, trots att jag var nervös, och trots att vi körde igenom vår planering lite för fort, så det blev kortare än tänkt. Vi pratade dessutom om medicinering, inkompetenta läkare och vad man ska göra om man mår dåligt. Tror avsnittet kommer bli riktigt bra.

Hur som! Jag håller på att spela in en videoblogg som kommer upp på måndag, där ni kan se vad vi har haft för oss hela helgen. Ska också dra igenom en ordentlig recension av Åre Sessions.
Idag är planerna att gå på MTV poolparty samt kika på några artister. Jag är taggad på Veronica Maggio! Om ni är i Åre och vill hänga med oss / mötas upp, skriv till mig på snap! OliviiaHageus heter jag. Puss gänget!

Ett svar till “live-podd och uppdatering

  1. S skriver:

    Är ni två bästa kompisar? Umgås ni mycket utanför podden? Hade ni fortfarande varit vänner om det inte vore för podden? Är ni vänner med zara, Vega och Oliva G fortfarande? Vad hände om ej? Många frågar men tacksam för svar, Älskar er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.