Okategoriserade

Åre Sessions: Vad har man på sig?

ANNONS: inlägget innehåller adlinks

Hej gänget.

Alltså, jag har lite ångest. Snart är det dags för Åre Sessions och live-podd (som ni kan läsa om på nouws framsida) och jag har helt seriöst ingen aning om vad jag ska packa? Notera följande:
1. Jag aldrig varit på en skidort.
2. Jag har aldrig varit på en festival.

Jag är alltså hundra procent lost. Jag kan inte ens föreställa mig hur det kommer vara. Kommer man pulsa genom snö hela dagarna? Kan man bära klackar? Går folk omkring i skidkläder med sådana där klumpar på fötterna? Måste man ha täckbyxor?

Såhär såg det ut när jag panik-messade Alva för att fråga om råd. Hon fattade inte varför jag var så upprörd, det var ju bara att ta med ”något bekvämt”. Jaja Alva.

Hur som, har börjat titta på toppar för att kunna bestämma om det finns något jag kan använda som känns passande. Dessa har jag kikat på:

HÄR // HÄR // HÄR

Okeeeej… Dessa är väl coola? Men är de för basic? Eller för tråkiga?

HÄR // HÄR // HÄR

Ny idé! Vad tror ni om man köper en sådan här mesh-top och drar en t-shirt över den, som bilden i mitten? Det hade väl varit fett? Då slipper man frysa och kan ändå se lite cool ut. Haha.

Ellleeer något mer uppklätt. Typ som detta.

Nä alltså gänget, jag vet faktiskt inte. Jag har ju svårt att veta vad jag ska ha på mig på vardagar, så detta gör mig faktiskt lite galen om jag ska vara helt ärlig.

Men har en sjukt bra nyhet ändå, som jag fick igår.
Jag och Alva behöver i alla fall inte oroa oss för vad vi ska ha för jackor – de ska vi få av ingen mindre änElly Pistol! Har alltid diggat deras jackor, ända sedan jag såg dem hos Red&Square. Fingrat på bomberjackorna och velat ha varenda en. Och nu blir den lilla drömmen sann!

Jag hoppas verkligen jackorna hinner komma innan vi åker, det hade varit så nice att bära dem under inspelningen. Jag avslöjar vilka jackor jag har beställt när jag fått dem… Men ni kan väl gissa?
Kan ge er en ledtråd: de matchar varandra, hehe. HÄR hittar ni deras jackor!
PS. Om ni vill beställa något därifrån kan ni ange OLIVIA i kassan och få 10% rabatt.

4 svar till “Åre Sessions: Vad har man på sig?

  1. Erika Larm skriver:

    Inne i Åre by är det vad jag vet ingen snö. När jag vara där förra veckan hade jag inga riktiga vinterskor med mig, så klackar går nog även om det kanske blir lite halt. Vanligtvis är människor väldigt olika klädda i Åre, vissa går på afterski i fina kläder och vissa i svettiga skidkläder. Tror att folk kommer att klä sig som om de skulle på krogen, men vet ej.

  2. M skriver:

    Jag bor i Åre och blev SÅ glad när jag såg att du skulle hit, älskar din blogg, podd och sättet du skriver på och ja ALLT. Men jag förstår din panik gällande kläder om du aldrig varit på en skidort innan haha. Det är nästan ingen snö alls här nu förutom i backarna så du kommer inte pulsa i snö 😉 Så ha på dig klackar om du vill! Annars så kommer nog de flesta klä sig som de ska till krogen, vissa är jätte casual och vissa klär upp sig mycket mer. Det är en ganska stor blandning och du iallafall behöver iinte vara rädd för att vara för ”slappt” klädd. Längtar till er live-podd! Kram

  3. Frida skriver:

    Bor också i Åre. Det enda jag har på mig är hoodies, även på krogen. Haha så jävla nice är det. Åker inte heller skidor och det är ingen press alls! Åre är en jättemysig by om man stänger ute det hetsiga. Så kul att ni kommer! <3<3

  4. Fina du. Tack för en blogg som alltid levererar kvalité. Angående tankar kring? Kan man önska ett ämne? Vet att du har pratat endel om destruktivitet i olika former, skulle du kunna skriva om destruktivt sex? Skulle vara intressant. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.