Okategoriserade

(billiga) vårjackor

ANNONS: inlägget innehåller adlinks

Time for spring 

Letar du också efter en perfekt vårjacka? Jag har ju haft min leopard- kappa under hela vintern, men känner att det är dags med något nytt. Gillar verkligen jeansjackan, men har aldrig riktigt passat i det… Det jag letar efter mest är väl en lång kappa. En som går ner till anklarna. Tycker det är så himla fint, och man kan ha den till både klackar och sneakers.

Har samlat massor av favoriter här under, hoppas ni hittar något ni gillar!! Allting är relativt billigt, bara runt 1000-lappen.

HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

Den rosa till höger är HELT klart en favorit. Har fått en grej för rosa på senaste tiden, får ju inte nog. Det kanske är för att jag passar bättre i det nu med mitt nya hår? Innan blev det lätt för ”barbie” med min superblonda kalufs plus rosa.

Älskar stjärnor. Blir glad i själen. Såg en tjej på VASS PRs pressdag som hade en sådan jacka med stjärnor. Hon var påväg ut genom porten men grabbade tag i henne och ba VAR HAR DU KÖPT JACKAN?? Hon såg skrämd ut.

HÄR // HÄR // HÄR

Har ni någon favorit? Let me know!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.