Flytta hemifrån

inredning – women represent

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

I lördags satte jag på mig hörlurarna, köpte en kaffe och tog mig ut till Fotografiska museet för att köpa posters och tavelramar till min lägenhet.

Jag har mentalt förberett mig på att gå dir hur länge som helst men det har liksom aldrig blivit av. Antingen har jag inte haft några pengar, eller så har jag haft lite tid, eller så har jag bara tyckt att det var urjobbigt att gå ut i det kalla vädret. Haha. Mvh Lat. Men nu lördags tog jag äntligen tag i det och det är jag jätteglad för!
Jag fick faktiskt hjälp av en medarbetare där, då jag stod lite förvirrad med cirka fem posters i handen och såg mig bedjande omkring. Det ska ni veta – jag är usel på allt som säger inredning och kläder. Jag har nästan ingen känsla för vad som passar och inte passar. Jag kan enkelt se när något är fint, men jag kan liksom inte komma fram till hur det blir fint. Så hon fick hjälpa mig att välja ut två posters som gick bra tillsammans, och vi utgick från Scarlet Johanson som jag bestämt skulle ha.

WOMEN REPRESENT

Det enda som är viktigt för mig när det kommer till inredningen är helt enkelt att det ska spegla vem jag är. Jag vill att folk som kommer hit ska fatta direkt vad jag är för person, och jag själv vill kunna titta på mina posters eller på alla detaljer och kunna hämta lite styrka från dem. Det är till exempel därför min ‘inspovägg’ består av minst 4 bilder på Beyoncé. Resten är på mina vänner, Paris, Amy Winehouse, Carrie, osv. Jag vill omge mig med starka bilder som får mig att känna mig redo att slåss.

Ovanför byrån som ni ser på bilden här ovan hade jag, innan dessa bilder, bara random foton som satt kvar i ramarna. Vi köpte massor av ramar från myrorna och så fick jag en fotobok (typ en sådan här ) som var hur gammal som helst. Säkert från myrorna den också? Men som alla fotoböcker så är den väldigt stor och innehåller stora foton från olika kända fotografer. I den hittade jag just dessa, som jag tror är tagna av Helmut Newton.

Så, tips för er som inte är superrika och har massa pengar att lägga på dyr konst: gå till fotografiska och köp posters! Varje poster kostar 150:- och sedan är det bara att hitta billiga ramar till. Annars, om ni vill ha mindre bilder, så köper ni en jävla massa ramar på myrorna samt en fotobok och så kan ni sitta och pyssla med det. Sakta men säkert börjar min lägenhet spegla mig, och jag älskar det.

Om ni inte har möjlighet att ta er ut till fotografiska kan ni alltid kika hos Rum21. De har massa fina tavlor! Här har ni några favoriter:

‘Together’ HÄR // ‘Balance’ HÄR // ‘Truly madly deeply’ HÄR

Som sagt – det viktigaste är att man själv trivs med sin inredning och att det speglar vem man är. Kommentera gärna om ni har några andra (budget) tips att dela med er av gällande inredning!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.