Podcast

Avsnitt 29

Avsnitt 29: Sexuellt antastad av en kvinna

Veckans avsnitt är uppe! Det blev väldigt intressant tycker jag. Vi pratar om det faktum att Alva fick 1600 kommentaren ang bilden ovan, samt hur man som kvinna ständigt måste hävda sig. Hur det är att inte har rätt till sin egen kropp. Samt hur viktig feminismen är för män också. In och lyssna!

4 svar till “Avsnitt 29

 1. sofiamilton skriver:

  Alla är vi olika , själv hade jag aldrig gått med håriga armhålor 🤢

 2. rickgrimes skriver:

  Åh låt mig gissa…100 debatter pågår i kommentarsfältet där det är ”tjejer behöver inte raka sig. varför måste vi det? killar gör ju inte det och det är naturligt!” vs ”åååöööhhhh faaaaannnnn vad äckligttt” Alltså hur kan kroppshår vara så provocerande??? Heja alla kvinnor som tog debatten! 💯❤❤❤

 3. ingridaleixo skriver:

  Att vi måste fortfarande kämpa för att få rätten till att vara oss själva… det är kroppshår , vem som helst har det .. blir så äcklad av hur samhället ser på kvinnor .. vem sa att vi inte kan uttrycka oss själva ? BYE FELICIA

 4. ? skriver:

  Vill bara säga att jag verkligen älskar dig och Alva, ni är så himla bra och är en perfekt kombo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.