Okategoriserade

beställt

ANNONS: inlägget innehåller reklamlänkar

Hello spring

Våren är ÄNTLIGEN här! Ni känner ju mig och vet hur lycklig jag blir av värme. Nästan så att jag börjar gråta när jag känner solen värma på axlarna och ser blommor växa. Blir helt översentimental och hjärtat hoppar över ett slag.
Jag är korthårig, glad och redo för vår. Äntligen känns det som om man kan börja leva igen, tycker ni inte det? Vill säga stort GRATTIS till er/oss som klarat oss igenom den svenska vintern, BRA JOBBAT.

Till råga på allt fick jag dessutom det stora nöjet att välja ut lite favoriter från NA-KD som jag ska bära flitigt i vår. Gick loss på deras hemsida och ni ser ju ganska tydligt vad det var jag letade efter, haha… Silke, rosa och lätta tyger. Har med mig lite av grejerna hit till Cannes och hittills älskar jag allt. Ser verkligen hur jag sitter på en uteservering med något av plaggen. Ahh! Är övertaggad.

Ska visa allt på sedan, såklart, men tänkte bara visa er exakt vad jag beställt först. Har dessutom ordnat så att ni får 20% rabatt på hela köpet på NA-KD, hur nice? Finns det något bättre än nya kläder till våren? I think tf not. Skynda er in och beställ med koden HAGEUS20 innan den går ut.

Rosa tröja HÄR // Rosa linne HÄR

Choker med stjärnor HÄR // Fishnet tights HÄR

Byxor HÄR // Glittrig tröja HÄR

20% rabatt med koden Hageus20

4 svar till “beställt

  1. Var gärna med och tävla om ett par ursnygga lösögonfransar på min blogg. Kram http://vicktoriabjareklint.se/tavling–losogonfransar-29546512

  2. fannymatildab skriver:

    Så snygga byxorna var 😍

  3. FannyGustafsson skriver:

    Så fina toppar!! Älskar verkligen den rosa nyansen <3

  4. Freedomfight skriver:

    Hej jag är författare med. Vad roligt att du skriver 😊 vad handlar dina böcker om? 😊 mina är ungdomsböcker fast har skrivit en än så länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.