Okategoriserade

min lilla förvandling

ANNONS: inlägget innehåller adlinks och reklam för Intermezzofrisor.com

I måndags fick jag helt enkelt nog. Var så innerligt trött på mitt hår, så jag panikmailade runt frisörsalonger i Linköping och fick (otroligt nog) tid hos intermezzo redan dagen efter. Gick dit med min lillasyster Stella som satte sig i hörnet och lekte med min mobil medan jag togs hand om av bästa Lina. Vi spenderade säkert en kvart med att kolla på färgprover och diskutera klippning, och till slut sa jag bara; ”gör vad du vill” och så satte hon igång.

Före

Såhär såg håret ut före. Ugh, ni ser ju. Utväxten var brutal och topparna hade börjat gulna. Såg fruktansvärt ut haha. Har skjutit upp mitt frisörbesök så himla länge nu så till slut såg jag ut som en galning. Älskar att vara blond, men eftersom mitt hår går av om man bara andas på det så funkar det helt enkelt inte. Det blev att färga mörkt!

Efter

randig skjorta (liknande) HÄR

Japp, det åkte av! Numera är jag korthårig och färgen på håret är silverbrunt, fast det kommer bli beige om några veckor (eftersom mitt hår gulnar efter ett tag). Jag älskar det. Känner mig som jag, på många sätt. Lite äldre också. Och fransk. Haha!

Är så himla glad och tacksam över att intermezzo hann fixa en tid till mig på så kort varsel. Och Lina var världens finaste tjej, vi hade en underbar eftermiddag tillsammans och pratade om allt möjligt medan Stella stökade runt. Jag vet att många av er bor i Linköping och därför har jag ordnat ett litet erbjudande till er! Om uppger OLIVIA när ni bokar tid online (HÄR) innan den 14 april får ni en liten överraskning då ni klipper eller färgar håret. Frisörerna är så duktiga och fina och jag längtar till nästa besök där. Skynda er att boka innan erbjudandet tar slut! Det är så himla nice att möta våren med fräscht och fint hår. Puss på er!

7 svar till “min lilla förvandling

 1. FannyGustafsson skriver:

  Så snyggt! Du passar verkligen i kort hår

 2. jonnaelb skriver:

  Det blev jätte snyggt!

 3. SaraWallbergs skriver:

  Gud va fräscht det blev, du är ur snygg!

 4. aliciahoglind skriver:

  Jättefint verkligen! Fin blogg med 😊

 5. malenes skriver:

  snyggt! vad har du för designmall? Fin blogg! 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.