Okategoriserade

back

Hej på er!

Sorry för dålig uppdatering. Har som vanligt haft det lite flängigt. Varit i Linköping, klippt håret och nu sitter jag faktiskt i familjens lägenhet i….Cannes!

Härifrån ska jag uppdatera er så mycket jag kan, men anledningen till att jag åkte hit var faktiskt för att jag ska skriva. Och möta gamla demoner. Det var underligt att stiga av flygplanet och känna doften av Frankrike. Det ska jag säga er, att jag älskar det här landet så otroligt mycket. Blev för fasiken tårögd när jag klev ut ur flygplatsen.
Men läskigt är det också. Senast jag var här var jag hjärtekrossad. Promenaden till lägenheten var märklig, kom på mig själv med att ideligen stanna till med hjärtat i halsgropen då jag trodde mig se honom, eller hans föräldrar, eller hans syster. Gick långsamt upp för trapporna till lägenheten och darrade i hela kroppen när jag låste upp. Väggarna tycktes vara impregnerade av minnen. Det var läskigt.

Jag gick ut och åt en snabbis, pratade i telefon med Megan och sedan satte jag mig på balkongen med ett glas vin och tänkte. Stängde av mobiljäveln och bara tänkte. Jag vet på riktigt inte hur länge sedan det var sedan jag bara satt och tittade ut och lät tankarna komma och gå, utan någon som helst distraktion, utan att gå in på instagram och utan att fundera över vad jag borde göra härnäst. Jag bara satt här ute och kände mig lugn. Det var fint.

De kommande dagarna planerar jag att göra exakt det. Tänka. Promenera och tänka och skriva. Ska försöka uppdatera er så bra som möjligt. Vi hörs snart gänget, puss!

8 svar till “back

 1. sugkatt skriver:

  Låter så himla härligt!

 2. Sigrid skriver:

  Hoppas tänkandet och skrivandet går bra i Cannes! <3 Om du är sugen på att ta en drink eller gå ut en kväll är det bara att du hör av dig, jag pluggar i Nice för tillfället så det är bara att joina mig och mitt lilla gäng en kväll om du skulle känna för det! 😊 Vore supertrevligt!!

 3. JosefinMolanders skriver:

  Hoppas att du får mycket skrivande gjort <3

 4. lovahartmann skriver:

  Men guuud så härligt!

 5. HildaRehn skriver:

  Såå härligt, har gjort detsamma nu när jag varit sjuk. Tänkt och skrivit. Du är så otroligt inspirerande! <3

 6. FannyGustafsson skriver:

  Blir lite smått avundsjuk på den där utsikten! Hoppas du får några fantastiska och härliga dagar!

 7. Bella skriver:

  Hej Olivia! Jag måste bara fråga om du har några tips på hur man är social och skaffar vänner? Jag känner mig som den absolut ensammaste människan i hela världen för jag har seriöst inga vänner och gör aldrig något, vilket tär sjukt mycket på mitt psyke, jag orkar inte det. Vet att du har sagt att du är utåtriktad så… hur gör du? Har du något tips? Älskar din blogg och det du skriver <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.