Okategoriserade

En outfit

Byxor HÄR // Solglasögon HÄR // Jacka HÄR // T-shirt HÄR // Keps HÄR // Skor HÄR

Halloo! Jag heter Felix. Är kompis med Olivia från Paris, där vi gick på svenska skolan tillsammans. Good times.. :’). Jag sitter på Olivias hotellrum i Linköping och passade på att göra ett litet inlägg medan hon pysslar med annat. Jag bor här i linkan och pluggar läkare till vardags. Vi får se om hon behåller inlägget när hon ser det..!

Här har vi i alla fall en outfit som jag slängt ihop. En enkel, men ack så härligt vårfin, keps. En lika enkel grå t-shirt som aldrig slår fel. Vi har ett par sköna brallor i linne samt världens snyggaste solglasögon. Om ni ska satsa på något här är det ju glasögonen! Skorna är ett par personliga favoriter, och de är dessutom relativt billiga 🙂 Jackan, c’est le top. För fin.

Hej ohoj, tack för mig. Hoppas ni gillar det jag gillar!

Peace and love, Felix

4 svar till “En outfit

  1. catrineengstrom skriver:

    Nääe vad avundsjuk jag blir, vill också börja plugga till läkare nu nu nu!

  2. Ella skriver:

    Om Felix känner för att svara på frågor så har jag en; hur lyckades han med det smärre mirakel som behövs för att man ska lyckas skrapa ihop betyg för läkarlinjen? (Och hann med ett år i Paris???!? Hur?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.