Okategoriserade

TREND

inlägget innehåller adlinks

NAKD 149:-

Äntligen har märken börjat fatta att fishnet är en trend? Haha. Känns nästan lite för sent. Dessa kommer i alla fall från NA-KD och jag har redan lagt dem i varukorgen. Tycker det är sjukt nice att ha under jeans, så att man ser dem lite grann bara. Vad tycker ni?

5 svar till “TREND

 1. angelicafehrm skriver:

  Det är riktigt hett!

 2. Fridasjostedt skriver:

  Jag tycker det är sjukt snyggt! Men jag tycker det är så obekvämt att jag inte kan ha på mig det tyvärr..

 3. katarinas skriver:

  haha så intressant det är med trender; när jag började se fishnets på instagram och tumblr etc tyckte jag inte ALLS om det, men nu efter nån månad tycker jag det är skitsnyggt? har varit exakt likadan med ”nätchokers” och ”satintopp över t-shirt”-trenden. faller för grupptrycket i guess 😉

 4. Oliviahageus skriver:

  Jag är exakt likadan!!! hahah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.