Okategoriserade

fashion week

på Spy Bar för två dagar sedan, bild av bästa FaceHunter

Hej på er.

Jag vet. Jag försvann där ett tag. Hoppas ni mår bra! Jag är trött, hungrig, kall och har ont i hela kroppen. Ja, ni gissar rätt. Det är FASHION WEEEK. Haha usch jag hittar ut själv.
Fy sjutton, trodde det skulle bli bättre av att inte visningarna men är helt slut efter att ha krigat mig omkring på mina klackar. Förbannade mig själv och människan som uppfann den typen av djävulssko medan jag trippade omkring. Jaja.

Ligger hemma i sängen och försöker klura på vad jag ska ha på mig ikväll då jag ska på någon rolig fest på Story Hotel. Det vankas öppen bar så måste hålla hårt i mig själv och Niklas. Jag har dock en dålig relation till öppna barer. Det är som om de är ute efter mig. Morr. Har egentligen så mycket att blogga om men är helt slut. Var ute en sväng igår och i förrigår så är lite skakig. Tror dessutom att jag håller på att dra på mig en förkylning. Mweh.

Anyways. Förlåt för sämst uppdatering men sålänge så kan ni följa mig på snapchat (oliviiahageus) eller instagram (OliviaHageus). Där uppdaterar jag mycket mer. Från och med imorgon kommer jag lägga upp alla bilder och allt jag samlat på mig, så det kan ni se fram emot! Nu ska jag ta en powernap och sedan försöka leta rätt på något att äta. Vi hörs sen! Puss

Ett svar till “fashion week

  1. stankar skriver:

    Hej Olivia, dina texter hjälper mig mycket, tack för det. Men den här gången finns det ingen tröst, vad gör man då? När ingenting kan lugna en? Det är som att ångesten har tjuvlyssnat på det positiva och kommit på ett sätt att övervinna det. Vad gör man då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.