Okategoriserade

vårens jackor

inlägget innehåller annonslänkar

Som jag sagt längtar jag tills det blir vår och man kan känna sig snygg igen. Damn it, vintern tar verkligen det bästa ur en. Man blir grå och tråkig och ser ut som en gammal råtta. Eller jag gör det i alla fall.
Det första jag ska inhandla är en nice jacka, och jag tror det blir en i skinn. Har ingen snygg skinnjacka, men har siktet inställt på en från Weekday. HELVETE vad den är snygg. Fick låna den inför Social Media Gala i höstas och behöll den lite för länge eftersom jag inte ville skiljas från den. Och nu finns den i butik! Men den är rätt dyr, så tänkte tipsa om lite budgetversioner på jackor. Hoppas ni hittar en favorit!

Jeansjacka HÄR // Militärjacka HÄR

Leopardjacka kort HÄR // Leopardjacka lång HÄR

Bomber HÄR // Grå kappa HÄR // Grön pälsjacka HÄR

10 svar till “vårens jackor

 1. ssarapersson skriver:

  Den gröna är min favorit 😍😍

 2. Sizezero skriver:

  Tips! Nu är det bara 6 dagar kvar på min tävling där man kan vinna en unik diet i 2 veckor + mailcoahing. Du bestämmer själv om du vill ha en keto-vikminskningsdiet där man kan gå ner upp till 10kg på 14 dar + coaching eller en clean eating-plan, vegetarisk, fisk eller animalisk eller bara 15 härliga clean eating tips! Priset kan du använda själv eller ge bort. Välkommen att tävla!

 3. isa skriver:

  Hej Olivia!

  Jag behöver lite hjälp. Jag går just nu i en klass där det är en sån fruktansvärt jobbig, obekväm stämning. Det finns cirka fem stycken killar som trycker ner alla andra, speciellt tjejerna hela jävla tiden.
  Spottar i vattenglas, pratar högt om deras kroppar på idrotten, skrämmer dem osv osv. Dom gör ALLT. Dom kränker också tjejerna på grund av att dom är feminister. Deras egna kunskap om detta ämne räcker inte långt.. alls men ändå har dom luft att prata om det.
  Jag är mitt bland detta, och tjej och min vardag består av att hindra mig själv att inte slå dom. Jag är så otroligt trött på detta och känner att min frustation aldrig kommer sluta.
  Jag undrar om du har någon typ av tips eller erfarenhet själv kring detta.
  Varma och Stora krama:)<3

 4. Saskia skriver:

  Vad tycker du om betyghets? Borde man ta studierna före sigt själv?

 5. Fredrikapersson skriver:

  Ääälskar den gräna, kram

 6. Tea skriver:

  Vart brukar du gå när du är ute och dansar? Ställen med bäst musik? Rnb, hiphop osv.

 7. ebbanderson skriver:

  Älskar gråa kappor, så snyggt

 8. Ella skriver:

  Hej Olivia!
  Jag är 17 och funderar på att åka till Paris ett år och plugga läsår 2 i gymnasiet. Skulle du kunna skriva ett fullt inlägg om ditt år i paris? Din första vecka, tips, din värdfamilj, hur skolan var, nattlivet, åldersgräns, kultur osvosv. Kramar!

 9. heddasöderberg skriver:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😃 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.