Okategoriserade

beställt

inlägget innehåller adlinks

Jeans HÄR // Body HÄR

Topp HÄR // Bustier HÄR // T-shirt HÄR

Dessa har jag klickat hem från NA-KD.com! Är så taggad på att få in lite nya plagg. Inte för att låta super materiell, men nya kläder är faktiskt typ det bästa som finns. Eller nya prylar allmänt, egentligen. Älskar att shoppa. Too bad att jag aldrig har några pengar! Lol.

Bh:n var jag bara tvungen att klicka hem pga den var så sjukt billig. Tryck på länkarna för att komma vidare till produkterna! Puss

4 svar till “beställt

 1. LifeYaz skriver:

  Äskar BH:N!!
  Kolla gärna in min blogg!

 2. Hannasavo skriver:

  Älskar alla plaggen! 😍

 3. Alice skriver:

  Kommer ihåg att du och Alva i ngt avsnitt i er podcast (som jag förövrigt älskar) pratade bra böcker, kan du inte ge lite boktips här på bloggen? 😍 Need som inspo 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.