Okategoriserade

avsnitt 21

Några av alla mina personlighetstyper. Ni kommer fatta om ni lyssnar på senaste avsnittet…

Ja, hörni. Shit vad jag är nervös. Inatt laddades senaste poddavsnittet upp och efter många om och men fick jag spela in ett avsnitt själv. Det var så himla läskigt, ska ni veta. Satt och stammade, läspade, fick spela om hundra gånger och ändå snubblar jag lite på orden. Nej fy sjutton.

Ni får vara snälla mot mig nu haha. Jag lämnade ut mig själv rätt mycket. Ni kommer nog märka hur extremt nervös jag är. Varför jag valde just det stycket att läsa vet jag inte, ångrar mig lite grann, men jag tog egentligen bara första bästa stycke som var tillräckligt långt och läste upp. Lite dumt kanske, det var inte så bra skrivet. Helt okej. Ni får ursäkta.

Annars tycker jag det är lite kul hur tydligt det jag säger syns på bilder. Lyssna på avsnittet och titta sedan på bilderna så förstår ni vad jag menar. Så knäppt? Skulle vara kul om ni ville säga vilken som är er ”favorit”. Kan avslöja min egen favorit senare.

Jaja. Nu ska jag sluta tramsa. Skulle uppskatta om ni ville kommentera nedan och berätta vad ni tyckte om senaste avsnittet. Ni hittar en direktlänk HÄR . Och som sagt, försök vara lite snälla.

15 svar till “avsnitt 21

 1. Linnea skriver:

  Olivia!
  Avsnittet var fantastiskt! Lätt det bästa hittils.
  Kände igen mig i hela avsnittet verkligen! När du poddar själv så pratar du mycket lugnare och tydligare, det blir roligare att lyssna på. Ska jag vara ärlig tycker jag att du ska podda själv jämt och typ prata om dina tankar och ditt liv och minnen och drömmar och psykisk ohälsa etc. Igenkännelse faktorn blir större och podden blir djupare när du pratar själv och det är roligare att lyssna på istället för bara det kalla pratet mellan dig och Alva.

  Tycker verkligen du borde börja podda själv, känns som det blir något mer meningsfullt och djupare.

  !!

 2. aliciafrancke skriver:

  Relaterar. Så. Mycket. Känner igen mig i precis allt! Du är fantastisk. Heja dig så jävla mycket 🙌🏼

 3. Linnea skriver:

  Hej Olivia!
  Känner några som var med dig i frankrike och har följt dig lite från och till sen dess. Tyckte ditt avsnitt var fint, det var härligt att höra. Jag tror många ser upp till dig då du alltid är dig själv, vad nu du själv är. Dock säger du alltid vad du tycker och känner. Väldigt uppfriskande. Du är kanske lite vilsen men jag tror de flesta är det, bara att många lägger på en fasad. Känner igen mig väldigt mycket i dig och det är med härligt, ibland känner jag mig med som 15 i humör och sinne även om jag fyller 21 iår. Tyckte du gjorde podden extremt bra själv och du verkar vara en underbar person

 4. cajsadahlberg skriver:

  Väldigt bra avsnitt idag! Tycker det är roligt att du faktiskt vågade spela in ett helt avsnitt själv. Också väldigt intressant analys och uppskattade att du läste upp en text du själv skrivet. Tack för ett grymt avsnitt!!

 5. Tonje skriver:

  Du både skriver og prater utrolig vakkert, Olivia. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du sier, og jeg liker måten du formulerer deg på(her på bloggen og i podden). Du er en sårbar OG smart sjel, ikke la noen andre si noe annet(ei heller deg selv). Ps. Håper du klarer å lese min norska hehe!!! Ønsker deg alt godt.

 6. Ellen skriver:

  Håller med!!

 7. Sanne skriver:

  Vill bara säga att det var otroligt bra. Skrattretande hur mycket jag kände igen mig, kunde varit jag som skrivit manuset. Är 20 år och känner igen mig så otroligt mycket i allt du säger om kläder, stil och personlighet. Har provat de mesta olika ”stilar”, när jag var lite yngre. Trodde precis som du att jag var som mest osäker då, när jag var en 13 – 14 år, men icke. Känner mig också helt lost just nu, verkligen. Det här med kläder och personlighet, att det verkligen hänger ihop, har jag försökt förklara för folk runt omkring mig men det har varit svårt. Tycker du sätter ord på det på ett väldigt klockrent sätt. Kanske är jag inte lika extrem, men har under hela hösten köpt och beställt väldigt mycket kläder som jag tror att jag tycker om, och precis som du säger hinner man ju byta personlighet/stil innan kläderna kommer fram. Haha. Kan bli så irriterad på mig själv för det, att jag fortsatt på det spåret trots att jag vet att jag kommer ångra mig (wow, ingen big deal att köpa kläder egentligen men det blir ju dyrt och onödigt i längden). Men jag försöker se det som en del av min utveckling, när jag vill vara snäll mot mig själv. Alltså, det kanske är nödvändigt för att, som du beskriver, slutligen ”stelna” och hitta sin personlighet/stil/whatever.
  Älskar också texten, trots att den är sorglig, som du läser upp. Hög igenkänningsfaktor på den med. Alltså, så otroligt bra avsnitt verkligen som jag kommer lyssna på flera gånger om. <3

 8. Ida skriver:

  Du gjorde en JÄTTEBRA pod Olivia! Den var jättemysig att lyssna på!

 9. Carmela skriver:

  Relaterte så mye til det du snakket om. Så utrolig bra! keep up the good work<3

 10. Lisa skriver:

  Jag följer varken dig eller Alva, men har lyssnat på eran podcast då och då. Hörde det här avsnittet och letade upp din blogg för att säga att det var väldigt bra. Fint att du delar med dig!

 11. Karolin skriver:

  Du är otrolig

 12. H skriver:

  Det var vekligen ett så himla fint avsnitt. Kände igen mig men insåg inte det förrän i slutet av avsnittet. Du kan verkligen sätta ord på dina tankar och förmedla. Tveka aldrig någonsin på din förmåga att skriva och tala , du är helt fantastiskt duktig.

 13. Lovisa skriver:

  Bästa poddavsnittet, vill ha meeeeer! Kan relatera så mycket

 14. michelleljung skriver:

  ääälskar det här avsnittet! Trodde verkligen jag var den enda som var såhär, känner mig nästan lite schizofren haha. Så kul att du tog upp det, tror det är många fler som relaterar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.