Okategoriserade

Linköping

Jag och Niklas i helgen

Hej på er!

Jag har tagit mitt pick och pack och taggat långt. Två timmar med tåg och så var jag i Linköping. Kom hit relativt sent igår kväll och somnade också väldigt sent, vilket sög eftersom jag gick upp klockan 06.15 imorse. Men ändå så otroligt skönt att vakna tidigt, nu kanske jag äntligen får in lite sovrutiner. Sover helt otroligt dåligt eftersom m in sömnrytm rubbas under helgen och sedan har jag ju inget ”riktigt” jobb att gå till, så jag måste inte upp på morgonen. Jaja. Låg dessutom vaken och stirrade upp i taket i flera timmar och försökte att inte få panik över att Niklas inte svarade i telefon. Han åkte till Paris över natten för att gå PFW och det senaste jag hörde av honom var när han ringde på lördagen klockan 05.30 på morgonen. Vem gör något sådant? Fick svar till slut vid 2-tiden inatt, då hade han inte kunnat ladda mobilen eller något sådant. Fan vad arg jag var, haha. Blev orimligt irriterad. Men var helt övertygad om att han blivit kidnappad. JAJA nog om det.

Jag är här i Linköping för att jobba med min styvpappa på hans klinik här nere. Det passar mig perfekt, eftersom jag är intresserad av hela läkargrejen samt får tid över för att skriva och blogga. Sitter just nu och försöker febrilt sätta ihop ett manus som jag ska spela in ikväll. Herregud, haha, hoppas ni inte tycker det suger.

Imorgon kommer podden upp och jag hoppas verkligen ni lyssnar. Det kommer en liten överraskning, då. Eller ja. Det blir ett lite annorlunda avsnitt helt enkelt! Är rätt nervös men vad fan. Nu ska jag återgå till skrivandet. Vi hörs! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.