Okategoriserade

new

inlägget innehåller adlinks

Hey guys!

Kom precis hem efter en runda på stan med Wendela. Vi kikade på lite olika grejer inför imorgon och jag fick med mig en halvfin klänning.

HÄR hittar ni den, fast i guld/metallic

Man ser inte på bilden men den är silverskimrande. Säger att den är halvfin för att den är just det…. Halv bara. Ingenting särskilt. Men den funkar! Ska prova den och se hur den sitter i alla fall, annars får jag väl gå tillbaka och byta. Fast det vet jag att jag aldrig kommer orka ändå..

liknande skor HÄR .

MEN fick dessutom med mig ett par underbara skor från zara. Wow!! Har letat efter ett sådant här par ett bra tag nu och velat fram och tillbaka ang om jag ska beställa hem dem eller inte, men nu hittade jag dem på rea. Superglad är jag. Ni hittar ett liknande par om ni trycker på länken. Kikade runt lite på nelly.com och de hade väldigt fina stilettboots om ni vill köpa ett par! Hittade ett par beiga som var på rea för endast 199:-, hur snygga som helst ( HÄR )

Hur som, nu har jag en del jobb att göra klart, sedan måste jag ut igen och hitta på något. Ska inviga mina nya skor. Dessutom tänkte jag boka en resa idag… Kan ni gissa vart? Inte supersvårt haha…

6 svar till “new

 1. Sundellin skriver:

  Hej, konstig fråga men hur lång är du? Är själv 1.75cm och funderar starkt på att ha höööga klackar att dansa runt på imorgon, men är lite osäker eftersom jag kommer att bli så himla lång då. Antar att du oxå är ganska lång, så brukar du bara skita i att du blir huvudet längre än allihopa med klackar eller använder du inte klackskor? puss och kram

 2. bellalundberg skriver:

  Dem skorna 😍😍

 3. johannaseijsing skriver:

  Så. fina. klackar!!

 4. Oliviahageus skriver:

  GIRL det ska du skita fullständigt i!!! Älskar att vara huvudet längre än alla, speciellt killar. Klappa dem på huvudet när de går förbi 😊 kör på klackar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.