Tips

5 tips för bättre hy

Detta inlägg innehåller adlinks

Skin routine tips

1. Öppna upp porerna med ångbad.
Hyn rengörs och tilltäppta porer öppnas upp. Rengör och skrubba hyn försiktigt innan!

2. Skrubba hyn med olivolja och socker.
Detta brukar jag göra lite då och då när jag tagit slut på min ansiktsskrubb. Massera försiktigt in skrubben i ansiktet för att avlägsna döda hudceller. Tips: funkar också för torra läppar!! Då kan du skrubba lite hårdare, så är de babylena efteråt. Smörj in ordentligt med läppbalmsam.

3. Massera ansiktet.
Speciellt nu, när hyn känns grå och tråkig (i alla fall i mitt fall). Detta får igång blodcirkulationen och gör hyn piggare. Plus är att massera när du applicerar din ansiktskräm. Då arbetas krämen in i hyn och tas emot bättre.

4. Tvätta det som rör ansiktet.
Det är läskigt att tänka på hur sjukt mycket bakterier som fastnar överallt. Till exempel på mobilen. Har du fått oförklarliga finnar vid kinden och örat? Antagligen för att det är där mobilens skärm rör hyn. Tvätta rent borstar, skärm, händer, handdukar och gör det ofta.

5. Försök skippa sminket.
Jag hade betydligt finare hy när jag inte sminkade mig. Numera försöker jag gå utan foundation och bara dra på en bb-cream. Vet att det suger i början om man har dålig hy, men efter ett tag kommer det bli bättre. Dra på lite concealer där det behövs och använd mineralpuder. Hyn täpps till om du har flera lager.

Tips på skonsamt smink

(tryck på produkten för att komma vidare till återförsäljaren)

Det var mina bästa tips!! Har ni något att lägga till? Hit me!

5 svar till “5 tips för bättre hy

  1. Jag har hört att man aldrig ska ha socker i ansiktet eftersom det är för grovt. Är det inte så? Även om man tar det försiktigt? Ha en bra dag! 😊

  2. heddasöderberg skriver:

    Har hört att arganolja ska få bort/motverka rynkor, den oljan är också jättebra för håret 😄😄

  3. Siri skriver:

    Huden är så känslig i ansiktet och socker är påtok för grovt för att ha i ansiktet, endel ansiktskrubber kan också vara på gränsen till för, den pink grapefrukt från neutrugena är precis lagom skonsam om man ska ha skrubb i ansiktet annars tipsar jag om syre-peelingar. Lite dyra men helt fantastiska oftast, låter hemskt med syra i ansiktet men det är riktigt bra. Nyckeln till perfekt hy, du bör prova. Men läpparna och kroppen är inga problem att skrubba med socker! Ett tips är tvätta ansiktet med kokosolja, naturligt funkar och fungerar vädligt effektivt, använd även det i håret och till kroppen, ha på läpparna, du kan också blanda lite kokosolja och puder rouge och du får ett fantastiskt krämrouge, du kan även sätta ögonbrynen med det! Du kan ha drt överallt! Inget vidare tips om du inte gillar kokosdoft! + en burk håller så länge! Drick två liter vatten om dagen också du kommer märka skillnad efter bara någon vecka! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.