Okategoriserade

dyrare tjocktröjor

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR

Någon bad mig tipsa om lite dyrare tjocktröjor som man kan investera i! Här har ni några favoriter. De ser mycket bättre ut på än bara sådär, tror jag, i alla fall om man kollar på modellen. Favoriten är nr 2, den var liksom lite oversize på bilden, ni får klicka på länken så förstår ni vad jag menar.

Själv har jag typ några få tröjor som jag vet att jag kommer kunna bära föralltid, typ. De är lite dyrare men de funkar alltid! Har en vinröd ungefär som nr 1, som jag älskar. Mitt tips är att våga ta någon annan färg än svart och grå, som den mörkgröna, för det blir oftast roligare och man kan använda den till mer än vad man tror. En vanligt svart tjocktröja borde inte vara dyr i så fall. Priserna varierar, men nr 4 är billigast. Vilken är er favorit? Puss

inlägget innehåller adlinks

Ett svar till “dyrare tjocktröjor

  1. REBECKA_ERICSSON skriver:

    De ser riktigt mysiga ut. Älskar tjocktröjor nu när det är kallt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.