Okategoriserade

by Nathalie

Idag fixade jag mina naglar för första gången! Var så taggad. Löjligt taggad. Fick kontakt med bästa Nathalie som sitter på sveavägen. Vi satt och babblade under hela tiden och jag hade en så mysig timme. Lite terapi typ. Rekommenderar er verkligen att gå dit!! HÄR hittar ni hennes instagram! Skicka iväg ett sms om ni vill kolla tider och priser osv! 

5 svar till “by Nathalie

  1. Anonym skriver:

    Hur vågar man publicera sina texter på blogg eller liknande? Jag skriver nästan hela tiden, och det är det enda som jag känner att jag är riktigt bra på, men jag är så rädd att någon ska ta det ifrån mig genom att klanka ner.. är väldigt dålig på kritik när det kommer till just det här för mitt skrivande känns så personligt. Avundas er som vågar något helt otroligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.