Okategoriserade

Snapshots

När vi var på Pride efterfesten på Soho House. Fy satan vad kul jag hade. Vi dansade som idioter till Beyoncé, Queen och Britney Spears.

Igår kväll när jag och Olga gick ut för att käka kebab. Helt okej gott, men mysigt att komma ut

Näst sista kvällen, när vi satte oss på balkongen och drack öl och lyssnade på musik. Och pratade om framtiden. Det var så varmt ute.

5 svar till “Snapshots

 1. danielaberg skriver:

  Tjo, Olivia!
  Intresserad av att hooka upp på nån bira eller nån drink nån dag? Lol, hah, blivit jämförd med dig flera gånger på mitt talesätt på min blogg flera gånger sen kika jag upp din los bloggos och såg att du verkar fan skön! Skulle va kul att ses om du inte tkr jag verkar allt för creep..

  Skulle va soft! Tror vi skulle kunna diskutera i timmar. Kramkramkram!

 2. Lovisa skriver:

  Varför uppdaterades inte dina mått på MIKAs, eller va det okej att du fortfarande var 90 runt rumpan? Minns att du sa att du va tvungen att gå ner några centimeter? Hoppas inte frågan är känslig, jag vill gärna jobba utomlands nästa år och det skulle va sköt att ha lite koll på om 90 funkar. Jag vet inte heller hur jag ska formulera frågan till min argentur. Kram kram

 3. Åh vad kul att kika in hos dig, jättefin blogg du har 😊 Titta gärna in hos mig också <3 ! Ha en underbar helg!

  Kram

 4. rickgrimes skriver:

  ÅHHH dom bilderna är typ drömlivet 😍😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.