Okategoriserade

Mösspåtagning outfit

Yeah. Står och posar som om jag är något. Varför tror jag att någon vill titta på mina kläder egentligen? Men jag gör mitt bästa.
Kjol: Filippa K
T-shirt: zara
Kappa: zara
Skor: acne
Varenda klädesplagg är min mammas

2 svar till “Mösspåtagning outfit

 1. Yey skriver:

  Jag vill se!! Snyggt!!!

 2. Olga skriver:

  Hej Olivia! Vill bara säga att din blogg är bäst! Du skriver så bra och ger så mycket inspiration!
  Jag hade en liten fråga angående era studentmössor på Franska skolan. Personligen är jag elev på Lycée Francais på Stora Essingen och undrar därför vad ni använder för företag på franska skolan för att få studentmössor med franska flaggan på? Jag skulle verkligen uppskatta ett svar något enromt om du har tid!
  Cordialement,
  Olga 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.