Okategoriserade

kliniké

Jag fotade för några helger sedan för Kliniké, en klinik som kommer öppna om någon månad!! Kolla in deras hemsida och stay tuned för lite mer info 😉

Klicka HÄR

3 svar till “kliniké

  1. G U L D L O C K skriver:

    Skiteeeeet… Vad du är vackar!!! :O

  2. Rebecka skriver:

    Alltså Olivia HJÄLP, i princip alla mina tjejkompisar skall alltid lägga kommentarer när de ser tjejer som sticker ut, eller 'åh fan vad hon tror att hon är något' 'kolla hon' 'dom ser ut som horor på krogen'???? alltså FATTAR inte hur och varför? Sjukt konstigt beteende och jag vet inte hur jag ska säga till dom? Eftersom jag är den enda som är feminism och förstår vad det är, dom vill liksom inte fatta.. Vad ska jag göra? Kram på dig

  3. speedoflife skriver:

    Såå vackra bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.