Okategoriserade

Hörni

Har varit i London 1 gång och då var jag där i typ 24 timmar innan jag åkte vidare till Österrike. Eftersom Zara och Hampus kommer vara upptagna så har jag förberett mig på att få hänga lite ensam (eller med Sophi, som flyttat dit nu). Ge mig era London tips!! Säg vad jag ska syssla med!!

7 svar till “Hörni

 1. jennifergarpvall skriver:

  om ni vill ha någonstans att äta rekommenderar jag rainforest café!! vääääldigt god mat

 2. Elinore skriver:

  Covent garden, supermysig där finns bla shake shack!! !!

 3. alice skriver:

  åk till spitalfield. fullt med hipsters, men också med coffeeshops. gillar du illcaffé så kommer du förmodligen att gilla dem. men det är väldigt fina söta hus och en nice vibe.

 4. m skriver:

  Shoppingtips: Om du ska shoppa på Topshop, River island och urban outfitters t.ex och om du ändå ska till piccadilly circus gör det vid marble arch istället. Mycket mindre folk (!!!) och tar bara 5-10 min att gå dit från piccadilly. Selfridges och Harrods är kul, på New bond street ligger alla dyrare märken och Victoria Secret. Primemark och vs är största klaustrofobi trigger ever! Besök museum! De flesta har gratis inträde och WIFI ;p Victoria and albert museum är favoriten! Annars imperial war museum hur töntigt det än låter, men det är ganska coolt haha! Dra ut på kvällarna också! The box är också ett spektakulärt ställe… Om man kommer in heh 😋

 5. Fia skriver:

  Om du inte har direkta kompisar i London så hör av dig till en kompis kompis och häng! Så slipper du vara ensam, och om du har en kompis kompis som bor i London så kan hen visa runt dig 😊))(((:

 6. Ebba skriver:

  Skippa oxford st och sånt där tråkigt! South Kensington är mysigt att strosa omkring i, nära till Hyde Park. Saatchi gallery har skoj moderna utställningar tycker jaaag, och vid den tunnelbanstationen (Sloane square) finns kul shopping på både Kings road och Sloane st! Gillar man konst finns det hur mycket utställningar som helst, allt ifrån klassiska verk på National gallery, till modern konst på Tate Modern, Frieze, Maddox gallery, Design museum osv. Tycker Harvey Nichols är kul varuhus, ungdomligare än Harrods med bra mat högst upp! Följt din blogg ett tag så vet att shopping inte är din grej, men jag tycker det är kul att bara se alla coola människor i dessa områden, få lite London-feeling, ta en kaffe och spana runt. Baker & spice har bra frukost/lunch, Shake shack är ett måste om man gillar hamburgare, Chiltern firehouse är grymt men kostar skjortan, hänger bara snygga kändisar där typ, och boka bord är ett måste om man vill äta. Blue bird har goda drinkar och ganska hög musik, men ändå loungeigt. The Phene har fin utegård om man vill ta ett glas vin och röka, väldigt mycket Chelsea-feeling över stället. Enkelt men bra med unga människor, går att äta där om man så vill. Om du ska gå ut tror jag du tycker Toyroom är kul, bra musik och ganska intim stämning. Maggies är bra om man gillar att dansa tilll äldre musik, typ Abba och Spice girls. Haha lång kommentar men hoppas det är lugnt… Ha det bäst i en av världens roligaste städer puss

 7. H skriver:

  Promenera!! Upptäck allt!! Så grymt att bara strosa omkring på Londons gator, museer? Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.