Okategoriserade

Nyår

Hej på er! Hoppas ni har det bra!

Jag och Wendela har stått i köket sedan klockan 5 och ordnat med mat. Tjejerna kom vid 20.30 och nu har vi precis ätit och druckit goda drinkar..Recept kommer inom kort!

Jag fick ett samtal av en bloggläsare (om det var det?) som hälsade att de uppskattade bloggen. Ville bara säga förlåt att jag var otrevlig! Tack så mycket! Så glad över att ni läser och kommenterar. Men i fortsättningen kan du/ni väl skriva till mig på Facebook, håller gärna mitt telefonnummer privat. Men tack!

Hoppas ni har en jättefin nyårsafton! Vi hörs snart!

3 svar till “Nyår

  1. JennyGunnarsson skriver:

    Men oj, ja ens telefon nr vill man ju helst ha för sig själv och de man har kontakt med liksom. 😊

  2. D skriver:

    Kan inte du o Hampus göra en videoblogg tsm?? Skulle vara FETT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.