Okategoriserade

Vad?

Yo. Igår jobbade jag till 5, sedan sov jag en snabbis och mötte sedan Hampus hemma hos honom. Vi drack lite vin och kollade på the jinx och sedan drog vi ut och röjde bara vi två. Firade Chaya på cafet också!! Bday bitch. Så kul att få träffa henne igen.
Men hursom, vi blev så jävla packade både jag och Hampus, tror att vi blev utslängda från spybar någongång vid halv fem. Sedan åt vi pasta hemma och däckade.

Idag har jag bara hängt hos honom och varit bakis. Jättebakis. Vi lagade pannkakor och myste, fan var nice det var. Nu är jag hemma.

Jag ska svara på era frågor imorgon, jag har inte glömt bort er

Ett svar till “Vad?

  1. Janna skriver:

    Hej, blir lite nyfiken här.. är du och Hampus tsm? Du har nämt honom i många inlägg osv 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.