Okategoriserade

Plugg plugg

​Såhär såg det ut när jag, Linn, Hanna och Filippa satt på finska institutet och pluggade inför samhällskunskapen. Det var så mysigt! På den tiden bodde jag typ hos Filippa. Det var underbart. 

Hursom, jag sitter atm i skolan och skriver lite på mitt gymnasiearbete. Igår var jag, Zara och Alva på Babylon och tog ett glas, sedan gick jag och Zara förbi cafet och var där i 2,5 sekunder innan vi åkte hem till mig och sussade. Det var förrrr mycket folk. 

Imorgon har jag ingen skola, av någon konstig anledning. Ska ägna denna eftermiddag åt att pLUGGA och komma ikapp. Usch, är så himla bakis dock. Jag kan inte dricka en enda klunk vin utan att bli jättebakis dagen efter p.g.a tabletterna jag äter. Jag blir helt slut. Kanske lika bra. Men, imorgon ska jag lämna och hämta Stella på dagis och sedan plugga och träna. Jobba hela helgen. Life

5 svar till “Plugg plugg

 1. ebba.hellstrand skriver:

  Vad är det för tabletter du äter och varför? Du behöver inte svara om det är för personligt 😊

 2. toljamo_linnea skriver:

  Är det du som är på den dära got2b reklamen?:) haha

 3. hanna.kempe.1 skriver:

  ÄEEE JAG SAKNAR PARIS SÅ MKT DÖR

 4. goteborgsmamman skriver:

  God morgon!
  Idag är det måndag och visst är det dags för dig att hitta en ny favoritblogg? Kika gärna in på min och se om den passar dig 😊
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.